Home Comunitati Sorin Ovidiu Vântu revine cu un text despre jurnaliști: Numele grele vizate...

Sorin Ovidiu Vântu revine cu un text despre jurnaliști: Numele grele vizate în mesajul ‘Băi, generaţie’

158
0
SHARE

Sorin Ovidiu Vântu lansează un nou atac extrem de dur din spatele gratiilor. Omul de afaceri încarcerat scrie un manifest avertisment pentru tânăra generaţie în care îi ia la rând pe politicieni, dar loveşte dur şi în mai mulţi jurnalişti.

“Va trebui să înțelegi, băi generație, că la fel de periculos ca o invazie străină este și ca țara ta să fie condusă de proști sau de oameni fără nicio vocație managerială. Și împotriva lor trebuie să te ridici cu aceeași ferocitate și să pui în loc persoane inteligente, cu viziune și dorință de a munci în primul rând pentru țară, iar în fruntea lor un tip de anvergura lui Carol I. Cât rău pot face un grup de proști, ticăloși, hrăpăreți și fără nicio vocație managerială s-a văzut pe timpul guvernărilor lui Băsescu și Ponta, când jaful din banii țării și destructurarea socială au ajuns la un nivel aproape inimaginabil”, scrie Vântu pe facebook.

Atacurile lui SOV nu se opresc aici. Într-un text extrem de dur pe propriul blog, Vântu face un adevărat rechizitoriu mai multor jurnalişti. “Prostul furios este cocktail-ul Molotov folosit cel mai adesea de către televiziunile de știri atunci când își disimulează propriile interese sau convingeri. Este suficient ca moderatorul să-i aprindă fitilul pentru că individul să explodeze în direcția imprimată de unghiul de aprindere, atât de puternic încât îți generează senzația că, din clipă în clipă, se va ridica de pe scaun și se va repezi năprasnic asupra camerei de luat vederi care stă între el și idioții care-l ascultă, neavând capacitatea de a-i prețui măreția. Pe prostul furios îl recunoști ușor după atitudinea încrâncenată, poziția cu umerii aplecați peste masă, rapiditatea cu care pronunță cuvintele, fraze întregi fără virgule și fără nuanțe, la sfârșitul cărora ai certitudinea că o mare nenorocire te paște, dar că nu știi care-i aia. citeste mai mult

LEAVE A REPLY